Magasasa er en kinesisk restaurant i København.

Restauranternes specialitet er autentisk kinesisk mad med fokus på det unikke sydkinesiske kantonesiske Guangdong køkken, der er anset for at være det fineste køkken i Kina.
Restauranten på Amagerbrogade åbnede efter flere års stor succes med restauranten i Istedgade.

Der er to afdelinger af vores restaurant i København.

De ligger på henholdsvis Istedgade 4 og Amagerbrogade 44.

Kendetegnet for Amagerbrogades køkken er inspirationen fra Hunan køkkenet. Hunan ligger i det sydøstlige Kina langs Yangtze floden omgivet af frodige landsskaber. Køkkenet består af mere end 4000 retter og er karakteriseret ved det sure, det søde, friske aromaer og dybe farver. Det sprøde, det bløde og det krydret - hovedsageligt frisk chili og hvidløg.
Kina har intet mindre en fem tusind års madkultur bag sig. Det var ikke kutyme at befolkningen rejste på tværs af landeområder, derfor udviklede hver region deres egen madkultur. Den blev primært påvirket af lokale skikke, sundhedsprincipper, vækst af plantearter og råvarer. I dag kan det kinesiske køkken deles op i otte forskellige køkkenstilarter.

Magasasas chefer har mere end 20 års erfaring inden for kinesisk køkkenkultur, og giver derfor vores gæster en sjælden madoplevelse.Vi byder kunden velkommen i skønne omgivelser til mad af høj kvalitet og ikke mindst fornuftige priser. Lokalerne på Amagerbrogade er store og rummelige og er særdeles velegnet til selskaber, firmafrokoster og fejring af større begivenheder.

 
     

Restaurant København

Magasasa er en lækker kinesisk restaurant i København